Sanatatea ochilor la locul de munca

Martie este luna sanatatii si sigurantei ochilor la locul de munca.

Este important sa va protejati ochii, indiferent de locul de munca si activitatea desfasurata. Protectia adecvata a ochilor include ochelari cu prescriptie medicala sau fara, ochelari de protectie, ecrane faciale, casti de sudura si altele.

optica medicala pericole

Pericolele la care sunt expusi ochii Dvs.

In aceasta luna, ar trebui sa va informati asupra metodelor de protectie oculara si sa luati in considerare pericolele la care sunt expusi ochii Dvs.

10% din leziunile oculare aparute la locul de munca pot provoca pierderea temporara sau permanenta a vederii, dar 90% din acestea pot fi prevenite prin practici adecvate de siguranta si protectie oculara.

Optica medicala Galati Solis visum

cabinet optica medicala constructii

Daca lucrati in aer liber, in constructii sau in alte domenii unde praf sau substante chimice pot patrunde in ochi si afecta vederea, trebuie sa purtati ochelari de protectie sau alte echipamente de protectie adecvate. De asemenea, daca lucrati la birou si folositi foarte mult dispozitive digitale, este important sa efectuati consultatii optometrice periodice, deoarece aceste dispozitive emit radiatii electromagnetice care pot fi extrem de daunatoare daca sunteti expusi perioade indelungate.

Pentru a va asigura ca va protejati ochii in mod corespunzator, va recomandam sa apelati cu incredere la optometristul din cabinetul SOLISvisum – optica medicala. Cabinetul ofera servicii si produse de calitate, cum ar fi ochelari de vedere, rame ochelari si ochelari de soare, precum si consultatii optometrice, adaptate nevoilor dvs.

Cabinetele noastre sunt situate in Galati, Str. Brailei 205 (intrarea in oras dinspre Tecuci) si de asemenea in Strada Galati nr. 178 (vis-a-vis de brutarie), comuna Pechea, jud. Galati iar programarea poate fi facuta prin telefon la 0770.278.008.

PROGRAMEAZA O VIZITA GRATUITA

INTRA IN CONTACT CU NOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *